VILKA VI ÄR

Eva Cohen

Eva Cohen har mer än 20 års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete på ledningsnivå. Hon har alltid arbetat med kommunikation inom tjänsteföretag och i roller som marknadschef, informationschef och kommunikationsdirektör.

 

Eva är väl bekant med de utmaningar ledningsgrupper och chefer har då det gäller att förankra såväl strategiska planer som att kommunicera vid viktiga eller större projekt. Hon har gedigen erfarenhet av såväl strategisk som operativ kommunikation.

 

 

Eva kommer närmast från Zacco, ett av Europas ledande konsultbolag inom immaterialrätt, där hon arbetat som kommunikationsdirektör och som informationschef. Hon har drivit flera större kommunikationsprojekt bl a arbetet med att skapa en ny varumärkesplattform, byggandet av ett nytt intranät och kommunikations-planeringen i samband med fusion av två företag med verksamhet i fem länder.

 

Eva har mångårig vana av att arbeta med kommunikation i tider av förändring och att samarbeta över lands- och verksamhets-gränser.

 

I grunden har Eva en civilekonomexamen.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontakta Eva Cohen på 070-671 67 76 eller via mail - eva.cohen@rspqt.se - så berättar hon gärna mer om vad vi kan göra för dig.

 

 

 

RSPQT KOMMUNIKATION AB TELEFON 070-671 67 76 E-MAIL: EVA.COHEN@RSPQT.SE WEB: RSPQT.SE

EKVIKSVÄGEN 24

139 40 VÄRMDÖ

 

Copyright © RSPQT 2013, All Rights Reserved